Veelgestelde vragen

 
Op deze pagina is een overzicht van de veelgestelde vragen of het script vermeld. Heb je echter een andere vraag kun je uiteraard deze via het contactformulier stellen.

[ALGEMEEN] - Ik heb al een GPT site maar wil het Makiware script kan dit?

Als u al een GPT site heeft maar graag het Makiware script wilt is dit mogelijk. Wij kunnen alles omzetten en alle leden en advertenties meenemen. Om alles soepel te laten verlopen maken wij een nieuwe site met dezelfde plugins indien gewenst en kan alles ingesteld worden. Zodra alles klaar is brengen wij de oude site offline en zetten wij alle data over naar de nieuwe en zal die live gezet worden. Dit duurt hooguit een uurtje. Indien u de plugins wilt behouden zullen deze wel opnieuw met het script besteld dienen te worden. Tevens is het nodig om "Omzetting bestaande site" te bestellen รก €30,- te bestellen vanuit onze winkel om alles over te zetten.

[ALGEMEEN] - Hoeveel referrallagen zijn er?

In het script zitten 4 referrallagen die ingesteld kunnen worden. Deze kunnen ook op 0 worden gezet waardoor de laag niet actief is.

[PLUGINS] - Hoe worden de linkspelhits verwerkt

Standaard in het script komen alle linkspellinken uit in 1 tabel waar je als admin en leden (adverteren) je linkspellinken in kunt plaatsen. Als iemand een linkspellink klikt zal willekeurig een link getoond worden.
Het is echter mogelijk om dit te scheiden door aparte tabellen te maken voor dag/uur etc. Deze optie vindt je onder uitbreidingen in de webwinkel met de naam "Linkspeluitbreiding tabel".
Het is ook mogelijk om enkel unieke hits te krijgen en meerdere reset keuzes, dit kan door de uitbreiding "Linkspel rotator uitbreiding". Met deze uitbreiding is het mogelijk per link voor zowel de webmaster als voor leden (adverteren) om een reset aan te geven en kan gebruik worden gemaakt van een vaste link, deze link zal getoond worden indien alle andere linken reeds bekeken zijn.